BotU

Ha USAC, 

 

Het is een gekke tijd. Mooi om te zien is dat de USAC zich een weg de digitale wereld in baant, omdat de tijd daar naar vraagt. Maar toch is er een verlangen naar fysieke activiteiten. Daarom is er nu iets nieuws, de BotU. De Battle of the USAC! 

 

De nu al legendarische BotU is een race door Utrecht en omstreken. Je moet proberen alle checkpoints te vinden en ook nog zo snel mogelijk. Wanneer je een goede score neer zet maak je ook nog eens kans op toffe USAC merchandise! Zo zijn onder andere de nieuwe USAC muts en misschien wel de handdoek te winnen!

 

Wat houd de BotU precies in. 

De BotU is een race van ca. 34km en duurt naar verwachting 2 tot 3 uur. Je voert de race zelf uit op de fiets. Coronaproof dus 🙂 Er zijn 12 checkpoints uitgezet, waarlangs de route loopt. Ieder checkpoint bestaat uit 1 of meerdere nieuwe USAC sticker(s) 🙂 Op ieder checkpoint staat een nummer geschreven bestaande uit drie 3 cijfers. Deze vul je in het BotU antwoordformulier in (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCJwjDv9l2I2_NcDLktW3h9YBrh1npxBfYZtgUtDmWC9wj3A/viewform?vc=0&c=0&w=1) . Zo kunnen wij bijhouden wie hem heeft gedaan, en welke score je hebt gehaald. Doe de race voor 21 juni, daarna zullen de winnaars bekend worden gemaakt! 

 

Hoe wordt de score bepaald? Je krijgt 5 punten voor iedere goed gevonden checkpoint of vraag (14 totaal). Voor de snelheid zijn maximaal 40 punten te behalen welke op basis van de snelste en langzaamste tijd verdeeld worden.

 

Hoe start ik de wedstrijd. Ga naar het Janskerkhof en open daar het BotU antwoordformulier. (protip, open hem thuis al eens en kijk al eens even waar je heen moet.)

 

Heel veel plezier!