De inschrijving van de kerstweek is geopend! Op 29 oktober is de locatie van de kerstweek bekend gemaakt op de beleid ALV. We gaan dit jaar naar de prachtige Calanques!
De kerstweek zal plaatsvinden van 27 december t/m 5 januari. De kosten zullen tussen de €350-400 liggen. Op 27 december zullen we met auto’s of busjes vanaf Utrecht naar de Zuid-Franse kust rijden, waar wij zullen verblijven tot en met 5 januari. Op 5 januari zullen we aan de tocht terug beginnen om s’avonds weer aan te komen in Utrecht.
Wil je dit jaar met de USAC mee naar de Calanques, schrijf je dan in via de link onderaan. De inschrijvingen sluiten op 17 november. Let op: er is plek voor circa 18 personen. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan dit, zal er geloot worden. Inschrijven is dus geen garantie op mee gaan.
Wanneer mag je mee op Kerstweek?
Om mee te gaan op kerstweek moet je minimaal in het bezit zijn van een IV-status. Ben je nog niet in het bezit van een IV-status, maar verwacht je wel deze behaald te hebben tijdens de kerstweek, dan kan je je ook inschrijven voor de kerstweek.

Schijf je hier in: gesloten

Voor vragen: stuur een mail naar de hshg at usac.alpenclub.nl.