Ook in de winter moet ons lied klinken. En dan het liefst vanuit de Alpen, onder het genot van een glaasje glühwein. Dusss, wie gaat er mee skiën?! (of snowboarden als het dan echt moet…)

De combiweekcommissie heeft een aantal super schattige chaletjes in La Thuile in Italië gehuurd. Hier is plek voor 16 deelnemers. Van 3 maart t/m 11 maart zullen gids en instructeurs ons meenemen op fantastische skitoeren en mogelijk ijsklim-routes. De kosten zullen rond de €500 liggen. Dit is exclusief materiaalhuur, maar inclusief vervoer, eten en een liftpas voor de 1e dag*.

Hebben we je hiermee overtuigd? Mooi, want je kan je vanaf nu inschrijven! Vul hiervoor de Google Form in (https://goo.gl/forms/mXWY72Ij0BcGTOaB2).

Wees er snel bij, want de inschrijving sluit op 24 november.

Ben je student? Stuur dan ook een kopie van je collegekaart of inschrijvingsbewijs op. Dit is belangrijk voor het verkrijgen van eventuele subsidie.

Mocht je vragen hebben, stuur ons gerust een mailtje (combiweek@usac.alpenclub.nl).

Wij hebben er zin in!

Groetjes,
Combiweekcie

* De eerste dag zal er sowieso in het pistegebied geskied gaat worden. Zo kunnen de gids/instructeurs een goede inschatting maken van de skiniveau’s. De liftkosten van deze dag zijn bij de prijs inbegrepen. Eventuele andere dagen piste-skiën vanwege het weer niet.