“Ascendo ergo sum”

Algemeen e-mail: bestuurusac.climbing.nl

Praeses: Hugo Meijer
Tel: 06-21409093
praeses (at) usac.climbing.nl
Vice-Praeses: Iris van Steen
Tel: 06-34505241
vice (at) usac.climbing.nl
Ab actis: Floor Wille
Tel: 06-28319210
ab-actis (at) usac.climbing.nl
Fiscus: Annemarieke Béguin
Tel: 06-37356182
fiscus (at) usac.climbing.nl
MatCom: Stijn Bekkers
Tel: 06-16989507
materiaalhok: H.F. van Riellaan 33, Utrecht
materiaal (at) usac.climbing.nl
HSHG: Derek van de Ven
Tel: 06-81668083
HSHG (at) usac.climbing.nl

Giro: 601370 tnv USAC te Utrecht
Internationaal
IBAN: NL89INGB0000601370
BIC: INGBNL2A

Giro HSHG (weekendjes): 255499 tnv USAC-HSHB te Utrecht

Postadres: Achter Sint Pieter 25

3512 HR Utrecht

KvK nummer: 40476722

Hugo Meijer

Vijftien jaar gelden begon ik met klimmen. Ik werd in de Alpen meegenomen door een ervaren adventure klimmer en was meteen verkocht. In de jaren die volgden, heb ik periodes veel en wat minder geklommen. De passie voor sportklimmen is altijd gebleven; ik hou van de sport! De liefde voor USAC is daar wat later bij gekomen. In de zomer van 2015 ben ik door mijn toenmalige klimmaatje meegesleept naar de Alpenweek en heb ik de vereniging leren kennen. Ik was al met mijn tweede studie (geneeskunde) bezig en was vooraf niet van plan om nog lid te worden van een vereniging. Ik ben toch wél lid geworden vanwege de gezelligheid, de gezamelijke passie voor klimmen en andere bergsporten en de vele aanmoedigingen van mensen op de Alpenweek. In de tweede helft van mijn eerste jaar als USAC-er ben ik (samen met oa. Derek, de HSHG) techniektraining gaan geven. Mijn inzet voor de vereniging zal komend jaar vooral als Praeses zijn. Ik kijk ernaar uit onze mooie vereniging in goede banen te leiden, zoals de voorgaande jaren is gedaan! Naast alle bestuurstaken wil ik vooral veel blijven klimmen en anderen zoveel mogelijk stimuleren dat ook te doen: ik zie jullie dus allemaal graag in de hal, op de weekendjes en op de vele andere activiteiten!

Iris van Steen

Ik ben Iris, ik ben 21 jaar, en ik word dit jaar jullie vice-praeses. Ik zit pas een jaar bij de USAC, maar ik voelde me vanaf het begin af aan al helemaal thuis! Ik vond het super tof om zo veel nieuwe mensen te ontmoeten die vol enthousiasme over de klimsport kunnen vertellen en altijd klaar staan om je wat bij te leren. Ik heb voordat ik bij de USAC kwam nooit echt geklommen, dus alles is nog lekker nieuw voor mij. Ik hoop dit jaar weer veel bij te leren en vooral lekker veel buiten te gaan klimmen. Naast de USAC ben ik bezig met het halen van mijn bachelor Algemene Sociale Wetenschappen en ben ik vaak in Eindhoven te vinden omdat ik daar leiding ben op scouting. Verder hou ik van buiten zijn, kampvuurtjes, wintersport en af en toe wat creatieve dingen doen, zoals schilderen. Ik hoop dit jaar samen met jullie heel veel leuke activiteiten neer te gaan zetten en te zorgen voor een mooi USAC-jaar!

Floor Wille

Hoi allemaal! Ik ben Floor en dit wordt mijn tweede jaar als USAC’er. Ik hou heeeel veel van de bergen, dat is dan ook de reden waarom ik vorig jaar lid geworden ben van de USAC. Voordat ik bij de USAC zat had ik nog nooit echt geklommen, alleen gewandeld in de bergen. Sportklimmen zag ik in eerste instantie ook niet zo zitten. Ik wilde vooral gewoon mensen ontmoeten die bergen ook heel leuk vonden (dat is zeker gelukt!!). Toch ben ik het klimmen stiekem heel leuk gaan vinden en zou ik het voor geen goud meer willen missen! Ik heb ik vorig jaar dan ook de cursussen indoor voorklimmen en outdoor voorklimmen gevolgd. Daarnaast heb ik deze zomer een C1 cursus gedaan (alpiene cursus). Dit was echt een geweldige ervaring! Dit jaar zal ik jullie ab-actis zijn, ook hoop ik dit jaar heel veel te klimmen, mijn OV examen te halen en nog een beetje tijd over te houden voor mijn studie Aardwetenschappen. Ik heb er zin in!

Annemarieke Béguin

Ik ben Annemarieke en ik ben dit jaar jullie Fiscus, heerlijk met getalletjes en geld werken. Een goed overzicht houden op alle uitgaven binnen de USAC en zorgen dat de vereniging weer een jaartje ouder kan worden. Naast mijn grote getalletjes-passie hou ik natuurlijk erg van buiten zijn! Het liefst in de buurt van mooie bergen, wandelpaden en hier en daar een stijle rots. Met een stukje lopen door het bos, en ’s avonds een vuurtje stoken maak je mij ook
erg blij! Ongeveer anderhalf jaar geleden kwam ik voor het eerst echt in aanraking met het sportklimmen. De eerste routes gingen moeizaam en waren een grote puzzel, een puzzel die veel voldoening geeft om op te lossen. Ik besloot toen, in het laaste jaar van mijn Master opleiding, om bij de USAC te gaan. Dit had ik natuurlijk veel eerder moeten doen! Ik heb weer onwijs veel zin in leuke buitenklimweekeindjes en mooie tochten maken. Dus wie weet tot snel, in de wand, rond het kampvuur of gewoon in de hal!

Stijn Bekkers

Hallo iedereen, ik ben Stijn en zal het komend jaar jullie MatCom zijn. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het materiaal van de USAC. Bij mij kun je materiaal huren en terug brengen. Via scouting ben ik in aanraking gekomen met de klimsport, wat uiteindelijk resulteerde in een USAC-lidmaatschap. Nu heb ik, jaren later, al vele wanden beklommen, topjes gepakt en ski-afdaling en genoten. Nog steeds heb ik de ambitie om mij op bergsportgebied verder te ontwikkelen, zo wil ik bijvoorbeeld graag leren toerskiën en/of ijsklimmen. Heb je vragen over het materiaal, wil je het gewoon bewonderen of inspiratie op doen voor je nieuwste klimtrip? Kom dan langs in het nieuwe materiaalhok. Ik hoop een tof jaar tegemoet te gaan waarin ik jullie, op materieel gebied, kan ondersteunen in het verwezenlijken van je klimambities!

Derek van de Ven

Hoi! Mijn naam is Derek! Ik ben 20 jaar oud en jullie nieuwe HSHG! Klimmen vind ik fantastisch en ik hoop jullie er net zo enthousiast voor te kunnen maken als ik zelf ben! Dit doe ik door de tofste weekendjes en reisjes voor jullie te organiseren, door techniektraingen te geven, en door gewoon lekker veel met jullie in de hal te klimmen. Ik begin nu aan mijn derde jaar USAC, maar klim al wat langer. Zo heb ik in een klimhal leren klimmen, maar geniet nu net zo veel van buiten op de rots zijn! Hiernaast studeer ik drie jaar biologie en mijn favoriete plant is natuurlijk de klimop. Naast het klimmen en boulderen hou ik ook erg van bergwandelen, kampvuurtjes, en eigenlijk van alles wat met in de natuur zijn te maken heeft. Verder speel ik gitaar en schrijf ik graag liederen over de leukste usacweekendjes! ‘‘Misschien, neem ik Fontainebleau als besluit, ik laat mijn gordel achter’’ Ik hoop jullie heel vaak tegen te komen op de wand en dat het voor ons een allen een leerzaam jaar vol avontuur gaat worden!