De Inschrijfperiode voor collegejaar 2017-2018 is gesloten. In augustus 2018 zal inschrijving de weer mogelijk zijn tot 1 september.

Belangrijke data introductieperiode 2017:

Hieronder staan alle data van de introductieperiode 2017. Zet ze allemaal in je agenda want ze zijn allemaal verplicht. Mocht het echt niet lukken om ergens bij aanwezig te zijn neem dan contact op met de Ab Actis (ab-actis@usac.climbing.nl).

• Inschrijvingen open: 14 augustus – 31 augustus 2017.
    • Dinsdag 5 september 2017: Kennismakingavond op de klimmuur (verplicht!), van 16.30 tot 19.30 uur in Klimmuur Utrecht . Dit kost eenmalig 5 euro.
      Klimmuur Utrecht
      Vlampijpstraat 79
      3534 AR Utrecht
      (Bij station Zuilen langs de stoomlocomotief het industrieterrein op).
    • Woensdag 6 september 2017: Je krijgt te horen of je bent ingeloot!
    • Donderdag 7 september 2017: Controle van de gegevens en definitieve inschrijving van 1e jaars in de Pnyx. Tijd: 19.00 uur. Zorg dat je vóór deze avond je Olympas hebt aangeschaft en dat deze gekoppeld is aan de USAC!Pnyx
      Achter St. Pieter 25
      3512 HR Utrecht
    • Maandag 11 september 2017: Introcafé bij Boulderhal Sterk , Koningin Wilhelminalaan 4, Utrecht. Om 20:00 starten we met het introcafé. Hier leer je alles over USAC: info over activiteiten, opleidingen, maar ook spannende verhalen, mooie foto’s en indeling in mentorgroepjes.
    • Dinsdag/donderdag 12, 14, 19, 21, september 2017: Indoor Toprope opleidingsavonden (van 16:30 tot 19:30) op de klimmuur in Utrecht. Nieuwe leden zijn verplicht aanwezig op twee van de vier avonden om te oefenen voor het examen. Je krijgt t.z.t. de indeling te horen.
    • Zaterdag 23 en zondag 24 september 2017: Introweekend Bussum: Enorm gezellig en verplicht klimweekend op/in/rond de klimmuur van Rock Steady in Bussum met nieuwe en oudere leden! Examen doen voor Indoor Toprope, bbq en feest!
    • Donderdagavond voor buiten-introweekend: Opleidingsavond 1e jaars: Op de klimmuur leren eerstejaars vast hoe ze een voorklimmer moeten zekeren, en worden de beginselen van het buitenklimmen vast uitgelegd.
    • V.a. 1 oktober: Introweekenden. In het najaar gaat iedere eerstejaars een keer mee op een Introweekend op echte rots in België of Duitsland. Voorkeur voor een weekend kan aangegeven worden bij de officiële inschrijfavond op de Pnyx.

Kosten:

• Jaarlijkse contributie: € 40,- per jaar.
    • Verplicht Introweekend Rots: ongeveer € 50,- eenmalig
    • Olympas: € 130,- per jaar inclusief SSV registratie 17-18 heel jaar. Deze pas kan gekocht worden via de USAC pagina op de Olympos website en is verplicht om te hebben als je lid wil worden van de USAC.
      Let op: de Olympas dient minimaal geldig te zijn t/m 31 juli 2017.
      Met deze pas kan ook onbeperkt gesport worden bij Olympos. Klik hier voor het sportaanbod. De Olympas is alleen verplicht in je eerste jaar bij de USAC en dekt onder anderen de kosten van het Introweekend in Bussum en je Indoor Toprope opleiding.
    • Verplicht: Lidmaatschap van NKBV (Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging). Contributie standaard € 52,- en verzekering € 30,75 per jaar (voor meer info zie www.nkbv.nl/vereniging/lidmaatschap).
      Word je na 1 oktober lid van de NKBV, dan betaal je geen NKBV-contributie meer voor de maanden t/m december van dat jaar, onder voorwaarde dat je het volgende jaar ook lid blijft. Let op: wil je na je introweekend mee met de reguliere klimweekenden van de USAC dan is NKBV lidmaatschap+verzekering verplicht (voor het introweekend is het dus nog niet verplicht).

Contributie zal worden geïncasseerd via automatisch incasso of kan worden overgemaakt op giro: NL89 INGB 0000 6013 70 tnv USAC te Utrecht.

Lidmaatschap opzeggen?

Je lidmaatschap kan je schriftelijk of per e-mail naar de Ab Actis opzeggen. Schriftelijke opzegging moeten gestuurd worden naar:

E-mailadres: ab-actis@usac.climbing.nl
Of adres: Pnyx t.a.v. USAC
Achter St. Pieter 25
3512 HR Utrecht

De deadline voor de opzegging is 1 oktober van het desbetreffende jaar. Tot 1 oktober ben je nog lid. Je ontvangt tot dan ook de Rock-In en je mag aan alle USAC activiteiten deelnemen. Je ontvangt een schriftelijke bevestiging als we jouw brief ontvangen hebben. Ontvangen we voor 1 oktober geen opzegging, dan ben je automatisch nog een jaar lid.