Dit jaar is de USAC 85 jaar geworden! Dit 17e lustrum van de USAC laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, daarom is er dit jaar al vanalles georganiseerd en er staat nog een boel op de planning.

Lustrumweek

Er was bijna niet aan te ontkomen: de USAC lustrumweek. Van 15 t/m 22 november waren er allerlei activiteiten georganiseerd. Het programma zag er als volgt uit:

Vrijdag 15 november werd onze 85e verjaardag gevierd met film en taart.
Zaterdag 16 november was het weer tijd voor een memorabele dies, voor de eerste keer in boulderhal Sterk. Het thema was ‘ballenbal’, en is door vele zeer creatief opgevat. Een geslaagde avond, inclusief ballenbak en ballerig eten. Overdag was er een BallenBoTS georganiseerd waarin USAC’ers door Utrecht zijn geskippybalt.
Zondag 17 november werd er uitgebrakt met Yoga en Boulderen.
Maandag 18 november was er een spelletjesavond in café de Stad. USAC en spelletjes gaan altijd goed samen en ook dit keer was het een succes
Dinsdag 19 november werd er een lustrumlezing gehouden door Marianne van der Steen. Deze USAC’er vertelde over haar ijsklimervaringen en het stellen van doelen
Woensdag 20 november was de BEAL Sac Studenten & Alumni Kampioenschap Prusikken. Van te voren was er een bbq georganiseerd en hoewel het weer niet helemaal mee zat zijn er zelfs ASAC’ers op komen dagen om de buitenwand omhoog te prusikken!
Donderdag 21 november heeft de USAC zwembad de Hommel op stelten gezet tijdens een disco-zwemavond. Inclusief tikkertje, glijbaan verstoppen en met zijn twintigen in het bubbelbad: bij iedereen kwam het kind weer naar boven!
Vrijdag 22 november is er heel wat afgefietst tijdens de Cycling Dinner. Heerlijk gegeten bij verschillende USAC’ers thuis.

Kortom: het was een zeer geslaagde week!

Lustrumattributen

Er zullen dit jaar maar liefst drie USAC gadgets uitkomen. Eén daarvan was een zelfgehaakte muts, die met succes door een aantal USAC’ers gehaakt is. De rest van de gadgets worden nog bekend gemaakt.

Extra grote kerstweek

Dit jaar was er niet één maar waren er maar liefst twee kerstweken! Er gingen zo’n 25 man naar les Calanques en daarnaast ging er een auto met 6 personen naar het Italiaanse Finale Ligure. Beide zeer geslaagde weken: er is iedere dag sportgeklommen en er zijn zelfs redelijk wat USAC’ers de zee in gedoken voor een nieuwjaarsduik, zowel in Frankrijk als Italië.

Lustrumboek

Er wordt hard gewerkt aan een lustrumboek met daarin natuurlijk een samenvatting van de laatste vijf jaar maar er worden ook nog oudere koeien uit de sloot gehaald!