Voor het eerst in jaren weer terug: De USAC-liftwedstrijd!!
Wie o wie wordt het winnende paar? En wie krijgt de troostprijs omdat niemand ze in hun auto wilde hebben?

De inschrijving en de reservelijst naar Yvoir van dat weekend zit al ruim vol, dus ga lekker mee liften!

Wat: In de vroege morgen op vrijdag zullen we in groepen van twee vertrekken liftend vertrekken. Waar iedereen hopelijk een paar uur later zal aankomen. Onderweg zullen er opdrachten zijn waarmee je allerlei punten kan verdienen. Zondag kunnen we terug liften of voor een paar euro terug met de trein (ong 5 euro, voor 12 uur met de stoptrein)
Waarheen: Dat houden we geheim tot vrijdagochtend, maar het is een super locatie!
Wanneer: Vrijdag 11 mei tot en met zondag 12 mei
Kosten: Hangt af van de overnachting en het aantal personen, reken op ongeveer 12 euro per nacht.

Om de wedstrijd door te laten gaan moeten we een bepaald aantal deelnemers hebben, is er niet genoeg animo dan gaat hij helaas niet door *sad face*
Daarom inschrijven = meedoen.

Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes,

De Activiteitencommissie