NSAC Winterprogramma!

Beste sneeuwminnende SAC-ers,

De alpen beginnen alweer wit te kleuren en daarmee start ook het wintersportseizoen! Hoogtepunt hiervan is natuurlijk het NSAC winterchalet en dat mag je niet missen!

Vanuit het Pitztal zal dit jaar Gastehaus Malaun de uitvalsbasis van het RAB NSAC winterprogramma zijn van 9 tot en met 24 februari.

Schrijf je dus nu direct in op https://nsac.alpenclub.nl/wp-inschrijven/ Ook is op de NSAC site meer informatie te vinden over het winterprograma: https://nsac.alpenclub.nl/het-nsac-winterprogramma

Het winterprogramma is de perfecte plek om van de sneeuw te genieten. Van een pistecursus voor beginnende skiers tot freeride pro clinics voor de gevorderde wintersporters. Dit jaar zal er ook een freeride beginners cursus zijn voor snowboarders en ook freeride cursussen voor gevorderde skiers en snowboarders.

Naast freeriden zal er natuurlijk ook veel aandacht zijn voor toerskien met hike to ride cursussen. En ook kan je zelfstandig vanuit het chalet gaan skiën of toeren maken. Ook heeft het Winterprogramma zijn eigen wellness onderdeel, na een lange dag toeren is er natuurlijk niets beters dan lekker ontspannen in onze sauna en jacuzzi! En heb je uiteindelijk toch liever een paar punten onder je voeten dan die lange latten, dan kan je natuurlijk ook weer de ijsklimcursus volgen in Heiligenblut van 3 t/m 9 februari en meedoen met de ijsklimtoerenweek van 9 tot 16 februari vanuit het winterchalet.

Met Alpiene groet,
De WP-commissie

Peter Lathouwers (WP-commissaris)

Timme Spakman

Ties Mens

Maaike  Blekman