Omdat het leuk is, en om ‘s zomers weer in topconditie de bergen in te kunnen, wordt er volop hardgelopen bij de USAC. Veel USAC-ers doen regelmatig mee aan diverse hardloopevenementen en sinds jaar en dag verschijnt er een USAC-team aan de start van de Batavierenrace en de Hart van Brabantloop. Natuurlijk wordt er door alle SACs heel fanatiek gerend om maar de snelst-rennende-SAC-van-het-jaar-te-mogen-worden. Maar het draait natuurlijk vooral om naderhand lekker BBQ’en bij de TSAC en biertjes drinken op het grootste studentenfeest van Europa. Meer info op: BATA

De Batavierenrace 2018

De inschrijving van de BATA gaat bijna open! Om mee te kunnen doen met de race moet de USAC eerst ingeloot worden. Voor de loting zelf hebben we al enkele aanmeldingen nodig, dus twijfel niet en geef je op!

Inschrijven kan via deze link: https://goo.gl/forms/3COpWphw2Ure3cAF3

De Batavierenrace is dit jaar van vrijdagnacht 20 april tot zondagochtend 22 april, wanneer je het feest van zaterdagavond meerekent. De estafetteloop begint en eindigt in de buurt van Enschede en Nijmegen.

Verdere info over de Batavierenrace kan je vinden bij het USAC- evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/1111174205652460/

Natuurlijk willen we ook dit jaar met een voltallige USAC-ploeg aan de start te verschijnen, dus schrijf je in.

Hardlooptrainingen

Trainingsschema nodig voor de Bata? Klik HIER voor een trainingsschema. Dit schema is gericht op zowel beginners als gevorderde lopers.

Bij genoeg animo zal er een trainingsgroep ontstaan waarin gezamenlijk naar de BATA wordt toegeleefd.

Algemene conditietraining

De conditietrainingen door zijn elke woensdagavond van 18:30 tot 20:00 in sportcentrum Olympos! Meedoen kan altijd, gewoon gaan dus.

Veel hardloopplezier!

Bij zijn = meemaken,

De Batacie/Hardloopcommissie