Omdat het leuk is, en om ‘s zomers weer in topconditie de bergen in te kunnen, wordt er volop hardgelopen bij de USAC. Veel USAC-ers doen regelmatig mee aan diverse hardloopevenementen en sinds jaar en dag verschijnt er een USAC-team aan de start van de Batavierenrace en de Hart van Brabantloop. Natuurlijk wordt er door alle SACs heel fanatiek gerend om maar de snelst-rennende-SAC-van-het-jaar-te-mogen-worden. Maar het draait natuurlijk vooral om naderhand lekker BBQ’en bij de TSAC en biertjes drinken op het grootste studentenfeest van Europa. Meer info op: BATA

De Batavierenrace 2017

De USAC doet mee op met de Batavierenrace op 29 april 2017. Wil je meedoen? Mail de hardloopcommissie! Samen met de andere SAC’s starten we in hetzelfde startblok! Nadat we afgelopen jaar vol trots bekroond werden als niet-langzaamste-SAC-team, zullen we dit jaar strijden om de winst!

Hardlooptrainingen

Trainingsschema nodig voor de Bata? Klik HIER voor een trainingsschema. Dit schema is gericht op zowel beginners als gevorderde lopers.

Bij genoeg animo zal er een trainingsgroep ontstaan waarin gezamenlijk naar de BATA wordt toegeleefd.

Algemene conditietraining

De conditietrainingen door zijn elke woensdagavond van 18:30 tot 20:00 in sportcentrum Olympos! Meedoen kan altijd, gewoon gaan dus.

Veel hardloopplezier!