Locatie: (Gruebenhuette 2512m, Berner Oberland, Zwitserland (kaart, zie ook: www.gruebenhuette.ch)

Aantal deelnemers: 5 tot 9

Aantal dagen: 6

Datum: zaterdag 17 oktober tot vrijdag 23 oktober

Kosten: 60 tot 100 euro

Wie: Alle USACers, C1 is dus geen eis. Klimdagen vallen onder eigen verantwoordelijkheid. Bij te veel aanmeldingen maakt de bivakcommissie een selectie.

Opgeven: Geef je voor maandag 28 september op via bivak@usac.climbing.nl. Geef daarnaast aan of je een rijbewijs (en misschien een auto) en/of een tent hebt. Een reisverzekering met bergsportdekking is natuurlijk een vereiste.

Met een geweldig weekend in het zicht hebben we meer heugelijk nieuws: dankzij subsidie van de NKBV kunnen we nóg een keer lekker aan de arbeid, dit keer mét klimdagen. Dus wees geen oen en pak die handschoen!

Tijdens de klusweek gaan we zelfstandig aan de slag met klussen die in het klusweekend niet zijn gelukt. Daarnaast gaan we lekker klimmen in het gebied rondom de hut. Het idee is om 2 dagen te klussen en 3 dagen te klimmen. Als de condities heel slecht zijn, rijden we eventueel door naar een of ander sportklimgebied, nadat de klussen zijn geklaard. Mail Guus als je toegang wilt hebben tot de uitgebreide topo van het gebied.

Voor meer informatie over het gebied en het klussen, zie: usac.climbing.nl/activiteiten/klusweekend, zie voor routeinfo ook: Gebied Gruebenkessel

Let op: de klimweek gaat alleen door als de (onofficieel al toegekende) subsidie van de NKBV ook officieel wordt toegekend. Dat wordt op 7 oktober duidelijk.