NijSAC Dies

+Toevoegen aan jouw kalender

Je bent uitgenodigd op de NijSAC dies! Voor het eerst in jaren gaan we weer vieren dat de vereniging een jaar ouder is geworden.

Het feest zal plaats vinden op 16 september om 20:30 in cafe Dollars. Het perfecte moment voor een Back to school party! Dus haal je eastpack en binas maar weer uit de kast, want de beste outfit krijgt een prijs!

Er zijn geen entree kosten dus geen reden om niet te komen! Maar wees er snel bij want er is plek voor 75 man.

Je kunt je inschrijven via de form die gedeeld is in de nieuwsbrief en in de USAPP, daar vindt je ook meer informatie voor als je wilt overnachten in Nijmegen.

You’re invited to the NijSAC dies! For the first time in years we are going to celebrate that the association has become one year older.

The party will take place on September 16 at 20:30 in cafe Dollars. The perfect moment for a Back to school party! So get your eastpack and binas out of the closet again, because the best outfit gets a prize!

There are no entrance fees so no reason not to come! But be quick because there is room for 75 people.

You can register via the form (shared in newsletter and USAPP) and find more information there if you want to stay the night in Nijmegen.

We hope to see you all there!