multi(en single)pitch week

Datum/Tijd
5 juli - 12 juli
00:00 - 00:00
+Toevoegen aan jouw kalender


[ English below ]

Na het grote succes van de multipitch week van vorig jaar moeten we eigenlijk wel weer terug naar Orpierre, de zon, de rots, de heerlijke rivier naast de camping, de mooie USAC’ers… dit is iets geweest om te herhalen.

Het oorspronkelijke idee van de multipitch week was met een groep USAC’ers, in het bezit van de OV-MP of OV-SP status te gaan multipitchen en te gaan leren multipitchen. Nu is het zo dat er helaas niet super veel multipitch instructeurs zijn binnen de USAC, het is nog niet helemaal zeker of er een SKI-MP mee kan. Er was dus een kleine hervorming nodig.

Het idee is nu als volgt; je kan je aanmelden als je in het bezit bent van een OV-SP of OV-MP status. Mocht het zo zijn dat er inderdaad geen SKI mee gaat kan je tijdens de week alleen binnen je eigen licentie klimmen. Ook moet er in ieder geval een iemand in bezit van EHB(B)O mee zijn.

Dan nu over de week zelf:)

We zullen van 5 tot 12 juli naar Orpierre gaan. Dit is een super fijn gebiedje om te sportklimmen en in het geval dat er nog een SKI-MP mee gaat ook om te leren multipitchen! Aan de hand van de wensen van de groep zou het misschien mogelijk zijn om al eerder te vertrekken of langer te blijven.
De kosten zullen rond de 300 euro liggen
De inschrijfdeadline is 5 juni (link voor inschrijven in de mail van 29 mei)!

Vul ook nog even je profiel op de website aan met de juiste gegevens. Het niet correct invullen van deze gegevens tijdens deelname aan een klimtrip kan tot boetes en/of hoge medische kosten leiden.
Bel of mail bij vragen gerust Maël: hshg@usac.alpenclub.nl

—————–

After the great success of last year’s multipitch week, we really have to go back to Orpierre, the sun, the rock, the lovely river next to the campsite, the beautiful USAC’ers… This was something to repeat.

You can register if you have an OV-SP or OV-MP status. If no SKI is included, you can only climb within your own license during the week. There must also be at least one person in possession of first aid (B)O.

Now about the week itself 🙂

We will go to Orpierre from 5 to 12 July. This is a super nice area for sport climbing and in case a SKI-MP comes along, also to learn to multipitch! Depending on the wishes of the group, it might be possible to leave earlier or stay longer.
The costs will be around 300 euros
The registration deadline is June 5 (link for registration in the mail of May 29)!