Conditietraining

Datum/Tijd
8 januari - 8 januari
18:15 - 19:45
+Toevoegen aan jouw kalender


Iedere woensdag, van 18:15-19:45 organiseert de USAC een conditietraining, om je conditie op peil te houden in de donkere, koude wintermaanden. De trainingen beginnen altijd met een goede warming-up, om de spieren soepel en warm te maken. Meestal bestaat het circuit uit een deel voor de verbetering van het hart-long-systeem en een deel wat meer gericht is op krachtoefeningen. Beide delen van het circuit worden verschillende keren afgewerkt, met pauzes tussendoor. Om je gerust te stellen: er wordt in drie groepen met verschillende niveau’s getraind, dus iedereen kan er terecht! Heleen weet er prima voor te zorgen dat iedereen aan het einde van de training helemaal kapot is. Na de training is er te mogelijkheid om samen te eten op Olympos

Kom gerust een keertje langs, om te kijken of het wat voor je is! (Je mag de eerste paar keer gewoon gratis meedoen om het uit te proberen.)

Waar:
Sportcentrum Olympos – Kleedkamer 11 (Rechter kant van het gebouw. Ben je de eerste, dan kan je de sleutel ophalen bij de balie)
Wanneer:
iedere woensdag in september t/m maart, van 18:15-19:45
Kosten:
voor een heel seizoen: 15,- Euro